Išsiversk tinklaraštį

2015 m. balandžio 2 d., ketvirtadienis

Manieros žmogų puošia, arba tai, ko nesitikėjote




"Kingsman. The secret service" - Kol kas labiausiai nustebinęs filmas šiais metais. Tyliai, be didelės reklamos ar įspūdingų antraščių pasirodęs filmas greitai sužavėjo didžiąją dalį žiūrovų. Tai filmas skirtas ir vyrams, ir moterims, nes yra kur pažiūrėti visiems. Tačiau tai ne pagrindinis dalykas, kodėl žmonės juo žavisi.


Tai veiksmo ir humoro pripildytas filmas, apie slaptą šnipų tarnybą pavadinimu Kingsman. Veikdami po siuvėjų priedanga, Kingsman agentai- džentelmenai gelbėja pasaulį super herojų stiliumi ir tai daro labai stilingai.Daug kas šį filmą vadina James'o Bondo ir Austino Powers'o filmų atžala ir visai neklysta.



Filme pateikiama puikus kameros darbas, tarantiniškos muštynių scenos, gera aktorių vaidyba, nuostabus britiškas humoras bei viską apjungia puikus garso takelis. Rekomenduojant šį filmą galima pasakyti tik vieną - bažnyčios scena.




Pagrindinius vadimenis atlieka Colin Firth, Taron Egerton, Samuel L. Jackson, Mark Strong, Michael Caine ir Sophie Cookson is Sofia Boutella.





DC Comics atsakas Marvel. Blyksnis

Strėlė“ jau visiems gan gerai pažįstamas serialas, einantis jau trečius metus ir paremtas DC Comics sukurtu veikėju „The Arrow“ Į šį, neblogo pasisekimo sulaukusį serialą „Marvel“ atsakė dar populiaresniu, daugiau liaupsių susilaukusiu serialu -„Agentūra Skydas" (Agents of S.H.I.E.L.D) Tačiau tai nebuvo paskutinis ėjimas. Paskutinis DC atsakas - „Blyksnis" (The Flash).


Blyksnis yra vienas iš geriausiai žinomų DC komiksų veikėjų, kartu su Batmenu ir Supermenu. „Blyksnio" istorija kiek pakeista, todėl nevisiškai atistinka komiksus, tačiau fanai dėl to tik džiaugiasi, nes tai atveria dar daugiau galimybių papasakoti intriguojančią superherojaus istoriją. Po molekulių greitintuvo avarijos į Central Sitį pasklinda galybė keistų medžiagų, kurios suteikia paprastiems žmonėms super galių, tokių kaip oro valdymas, gebėjimas pavirsti į nuodingas dujas, gebėjimas daiktus paversti bombomis. Tokiu pat būdu galias įgauna ir pagrindinis herojus Baris Alenas, iki tol dirbęs policijos departamento nusikaltimų vietos tyrėju, kol per avariją jį nutrenkia žaibas ir suteikia nepaprastą greitį. Naudodamasis savo galiomis Blyksnis bando sutramdyti įsisiautėjusius kitus Metažmones. Pagrindinius vaidmenis atlieka Grant Gustin (Glee), Candice Patton, Tom Cavanagh (Ed), Jesse L. Martin,

2015 m. vasario 22 d., sekmadienis

Magija grįžta į Angliją

Naujas BBC Amerikos draminis serialas „Džonatanas Streindžas ir ponas Norelis“ pagaliau išvys dienos šviesą!

Paremtas Susanna Clarke kūriniu, New York Times bestseleriu, naujasis serialas žada įspūdingų ir nepamirštamų nuotykių. Septynių dalių seriale pagrindinius vaidmenis atliks Eddie Marsan (Ponas Norelis) ir Bertie Carvel (Dž. Streindžas).

Siužetas:  XIX a. pradžioje Anglijoje niekas nebetiki magija ar senaisiais burtais. Tačiau kai atsiskyrėlis ponas Norelis iš Hartfiu Abatijos sukrečia Jorko miestelio gyventojus priversdamas  Jorko katedros statulas kalbėti ir judėti, pradeda sklisti kalbos, jog galbūt praktinė magija dar nevisiškai išnykusi.
Pastūmėtas savo padėjėjo Čaildermaso, ponas Norelis keliauja į Londoną padėti vyriausybei kare prieš Napoleoną. Čia ir prasideda visa burtų, magijos bei istorinių faktų pilna kelionė.

Planuojama, jog serialas TV ekranus pasieks jau 2015 metų rudenį.

Dar kartą klausiame... Ką žiūrėsime šiandien?


2015 m. vasario 21 d., šeštadienis

Pasijuokime drauge su „Mano mieląja Liusi“


 Šį vakarą rekomenduojame prisiminti klasikinį serialą „Mano mieloji Liusi“ ("I Love Lucy"). Šis nuo 1951 m. iki 1957 m. rodytas serialas pripažintas visų laikų geriausiu humoro serialu. Jame pasakojama apie naivią moterį Liusi (Lucille Ball), kuri kartu su savo vyru Rikiu (Desi Arnaz) nori išgarsėti. Siekdami šlovės pagrindiniai veikėjai dažnai papuola į komiškas, retkarčias net kiek keistas situacijas. Komiškose situacijose atsiduria ir pagrindinių veikėjų geriausi draugai bei nuomininkai - Fredas (William Frawley) ir Etelė (Vivian Vance). Žiūrėdami šį serialą galėsite atsipalaiduoti ir linksmai pasijuokti. 

Gero žiūrėjimo!

„Mano mieloji Liusi“ ("I Love Lucy")

2015 m. vasario 9 d., pirmadienis

Ką žiūrėsime šiandien?

Daugeliui studentų geriausias laisvo laiko praleidimo būdas - serialų žiūrėjimas. Kadangi, studijų metais laisvo laiko lieka vis mažiau ir mažiau, tad neretai tokį hobį, kaip filmų žiūrėjimas, dėl laiko stokos, tenka pamiršti. Tačiau serialui visada atsiras laiko - juk jis dvigubai, ar net trigubai trumpesnis už filmą, tačiau savo siužetu nenusileidžiantis jam. 

Taigi... ką žiūrėsime šiandien?